Επιλογές πληρωμής

 • Πληρωμή με (πιστωτική/χρεωστική) κάρτα
  Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, χρησιμοποιώντας κάρτες τύπου: Visa, Mastercard, Visa Electron ή Maestro.
 • Πληρωμή με Paypal ή/και με την πιστωτική σας κάρτα
  Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
  Εφόσον διαθέτετε ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με πληρωμή μέσω Paypal, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Πληρωμή μέσω Paypal» κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό στην Paypal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα» μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του PayPal.
 • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του πλήρους ποσού σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Η κατάθεση πρέπει να εκτελεστεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται. Πραγματοποιήστε την κατάθεσή σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR0401102440000024440046712/ SWIFT/BIC (για καταθέσεις από λογαριασμούς του εξωτερικού): ETHNGRAA / Eπωνυμία:Προσοχή:Μπλιώνας Παύλος
  1. Σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε «έξοδα εντολέα» και όχι «αμφοτέρων» ή «αποδέκτη», διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν θα είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της.
  2. Στην απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.
  * Τip: Αποστέλλοντάς μας ηλεκτρονικά το καταθετήριο/screen shot της κατάθεσης (στο info@myfacemask.com.gr), επιταχύνετε την εκτέλεση της παραγγελίας σας!
 • Πληρωμή στο κατάστημα
  H παραγγελία σας θα επιβεβαιωθεί  τηλεφωνικά και, εν συνεχεία, θα ετοιμαστεί προς παραλαβή από το κατάστημά μας, (Νικηταρά 9-11, ΤΚ 41221 Λάρισα)
 •  όπου θα μπορέσετε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της. Εκτός από μετρητά, στο φυσικό μας κατάστημα δεχόμαστε τις εξής πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες: Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Diners, American Express.
 • Πληρωμή με αντικαταβολή
  Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας κατά την παράδοση στο χώρο σας (εφόσον γίνεται με courier ή μεταφορική εταιρεία/πρακτορείο).
  Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για πληρωμή με μετρητά και η χρέωση για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι στα 2€ και γίνεται αυτόματα από το σύστημα.
  Για πληρωμή με αντικαταβολή, το ποσό της παραγγελίας σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 300 ευρώ.